Kartonnen displays

In deze blog neem ik je mee naar onze samenwerking met Smartwares, moederbedrijf van merken als Tristar en Princess. Wij maken displays voor Smartwares in China en in Oost-Europa, afhankelijk van de doorlooptijd van de retailer.

In China hanteren wij strikte Nederlandse standaarden om displays te produceren die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van Smartwares. De displays zijn zo ontworpen dat ze optimaal in een container gaan, op deze manier heeft de klant heet voordeel van de lage kosten in China, hoeft het hier niet te worden omgepakt en kan het rechtsstreeks door naar de retailer.

Daarnaast leveren wij displays vanuit Oost-Europa, voor projecten met een kortere doorlooptijd. Ook deze kwaliteit wordt in Nederland getest en goedgekeurd.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Ons deskundige team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de perfecte displayoplossing voor jouw behoeften.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven