Verpakkingen › Medicijn koeltasje UCB

Verpakkingen: Medicijn koeltasje UCB

UCB is een wereldwijd opererend biofarma-bedrijf met bijna 80 jaar ervaring. Hun doel is om mensen te helpen die lijden aan ernstige stoornissen van het centrale zenuwstelsel of op het gebied van immunologie, zodat zij een normaal en alledaags leven kunnen leiden.

UCB, met zijn hoofdkantoor in Brussel, is een wereldwijd biofarmaceutisch bedrijf met een team van meer dan 8500 getalenteerde medewerkers. Zij hebben in meer dan 40 landen een sterke marktaanwezigheid, een omzet van € 3,2 miljard en tal van strategische partnerships in de farmaceutische sector.

Menig diabetespatiënt liep in de jaren tegen praktische problemen aan bij het gekoeld vervoeren van, in dit geval, insulinespuiten in gekoelde medicijntasjes. Het voornaamste probleem bij deze tasjes was de condens die ervoor zorgde dat de verpakkingen vochtig werden en hierdoor beschimmelden. Door het ontwikkelen van een nieuw soort stof die deze condensvorming tegengaat heeft JTI dit probleem weten te verhelpen waardoor menig diabetespatiënt tegenwoordig weer met een gerust hart op reis kan.

Scroll naar boven