Verpakkingen › Sporttas Zylom

Ga terug

Verpakkingen: Sporttas Zylom

Zylom is onderdeel van het Amerikaanse bedrijf GameHouse. GameHouse is een ontwikkelaar en distribiteur van online games die graag door mensen gespeeld en gedeeld worden. Ondertussen ontwikkelde GameHouse al ruim 3.000 spellen voor verschillende kanalen zoals online, downloads, smartphones, tablets, Facebook en Google+.

GameHouse werd opgericht in 1998 te Seattle, Washington. Hierna breidde het bedrijf snel uit naar Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en Braziliƫ. Vandaag de dag zijn er ruim 50 miljoen spelers van GameHouse spellen.

Zylom was op zoek naar een manier om hun naam en logo te verspreiden. Om dit te bereiken bedacht JTI deze flitsende tas met het logo van Zylom om aan relaties uit te delen. Deze relaties maakten gretig gebruik van deze luxe verpakking waardoor Zylom vaker en op meer plaatsen onder de aandacht kwam.

Sluit dit venster

Bel me terug

Persoonlijk contact vinden wij bij JTI the WOW company erg belangrijk. Zo kunnen we samen tot de juiste beslissingen komen. Onze medewerkers staan u daarom graag te woord. U kunt hieronder uw gegevens invullen en eventueel uw vraag. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Dhr./Mevr.  Dhr. Mevr.
Naam*:
Bedrijf:
Telefoon*:
E-mail*:
Bericht:
captcha