Verpakkingen › Neupro-tissue

Ga terug

Verpakkingen: Neupro-tissue

Neupro behoort tot de groep geneesmiddelen die dopamineagonisten worden genoemd. Dit zijn middelen die de werking van het natuurlijke dopamine ondersteunen of herstellen. Dopamine speelt een belangrijke rol bij het aansturen van zenuwcellen die betrokken zijn bij de houding van het lichaam en het uitvoeren van bewegingen. Een tekort aan dopamine leidt tot de kenmerkende verschijnselen van de ziekte van Parkinson zoals traagheid, stijfheid, bewegingsarmoede en beven. Neupro kan worden gebruikt voor de behandeling van de symptomen van de idiopathische vorm van de ziekte van Parkinson. Dat wil zeggen, de vorm van de ziekte van Parkinson waarvan de oorzaak niet bekend is.

Om Neupro onder de aandacht te brengen bedacht UCB de Neupro-tissue box. De verpakkingen hiervan zijn door JTI gerealiseerd. Deze verpakking werd geheel aangepast aan de huisstijl van Neupro.

Sluit dit venster

Bel me terug

Persoonlijk contact vinden wij bij JTI the WOW company erg belangrijk. Zo kunnen we samen tot de juiste beslissingen komen. Onze medewerkers staan u daarom graag te woord. U kunt hieronder uw gegevens invullen en eventueel uw vraag. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Dhr./Mevr.  Dhr. Mevr.
Naam*:
Bedrijf:
Telefoon*:
E-mail*:
Bericht:
captcha